Årsregnskab – Få hjælp til regnskabet

Har du styr på det lovpligtige årsregnskab?

Udover at være et vigtigt styringsværktøj er årsregnskabet lovpligtigt. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser med regnskab, revision, bogføring, skatterådgivning mm.

Kontakt os på 39 68 11 99, hvis du skal have hjælp til årsregnskab og bogføring.

Hvad består årsregnskabet af?

Når du udarbejder virksomhedsregnskab, er det en nødvendighed at opgøre og oplyse virksomhedens egenkapital, indkomst og omkostninger. Disse indgår i resultatopgørelsen og balancen.

Årsopgørelsen består således af:

✔︎ Resultatopgørelse
✔︎ Balance
✔︎ Noter

Få professionel hjælp til regnskabet

Fejl eller mangler kan have store konsekvenser i forbindelse med indberetninger til Erhvervsstyrelsen og Skat. Derfor bør du altid bruge en samarbejdspartner du kan stole på. Vi kan, udover udarbejdelse og revision af årsregnskabet, stå for kontakten til de offentlige myndigheder.

Vælg ekspertise og personlig kontakt

Revidata har siden 1971 hjulpet små og mellemstore virksomheder med revision, bogføring og skatterådgivning. Årsregnskaber og regnskabshjælp er en af vore spidskompetencer.

Som registrerede revisorer har vi ekspertise og kompetence til at rådgive dig og din virksomhed. Ring gerne på 39 68 11 99, hvis du skal have hjælp til årsregnskab.

Skal du bruge en revisor?

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med økonomien. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Vores værdier

  Hos Revidata giver vi dig følgende

  ✓ Kendskab og engagement

  ✓ Fokus på din virksomheds udvikling

  ✓ Den bedste personlige rådgivning

  ✓ Stabilitet og parathed

  ✓ Høj kvalitet og service

  ✓ Punktlighed og levering til tiden