Revision i Lyngby, Hellerup, Gentofte og omegn

Driver du en større eller mindre virksomhed, og har du brug for professionel revision i Gentofte, Hellerup, Lyngby eller omegn? Så lad Revidata hjælpe dig med at sikre en sund økonomi i din virksomhed.

Hvad er revision?

Revision er helt overordnet set en gennemgang af din virksomheds regnskaber. Formålet er at få foretaget en uvildig kontrol og gennemgang af regnskabet.

Nogle virksomheds- og selskabsformer er som udgangspunkt altid pålagt en revisionspligt, herunder både aktieselskaber (A/S) og anpartsselskaber (ApS). Der kan dog være visse undtagelser.

Herudover kan alle virksomheder vælge at få foretaget revision af deres regnskab for at sikre, at der ikke er sket regnefejl, der på sigt kan have konsekvenser for virksomheden.

Revision og regnskab der sikrer vækst

Hos Revidata har vi i mere end 40 år ydet professionel og personlig bogføring og revision i Hellerup, Gentofte og Lyngby for virksomheder i alle størrelser. Vi går op i at yde individuel rådgivning med fokus på udvikling af din virksomhed.

Hos os får du en fast revisor tilknyttet din virksomhed, som ud fra en klar forventningsafstemning vil gå langt for at sikre din virksomhed en god og sund økonomi.

Få en helhedsorienteret rådgivning

Foruden godkendelse af regnskab og generel finansiel rådgivning for virksomheder udfører vi også:

Vi kan således tilbyde hele pakken, hvilket især kan være en fordel for dig, hvis du er selvstændig eller har en lille til mellemstor virksomhed med flere ansatte.

Kontakt os for professionel revision

Med mange års erfaring og en stor finansiel viden er Revidata en sikker samarbejdspartner, når du skal sikre din virksomhed gode resultater.

Ønsker du en engageret samarbejdspartner inden for økonomisk rådgivning og revision i Hellerup, Gentofte, Lyngby eller omegn, så tag endelig kontakt til os på telefon 39 68 11 99. Alternativt kan du også skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Skal du bruge en revisor?

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med økonomien. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Vores værdier

  Hos Revidata giver vi dig følgende

  ✓ Kendskab og engagement

  ✓ Fokus på din virksomheds udvikling

  ✓ Den bedste personlige rådgivning

  ✓ Stabilitet og parathed

  ✓ Høj kvalitet og service

  ✓ Punktlighed og levering til tiden